Vindstilla och fin segling Nynäshamn – Idö

Klockan halv nio i morse kastade vi loss och styrde ut på spegelblankt vatten och en molnfri himmel . Det blev motorgång ända fram till 3-tiden då vi hissade segel och sen fick vi fina seglingstimmar ner till Idö utanför Västervik där vi la till kl 9. Inte en enda båt såg vi mellan Landsort och angöringen mot Västervik/Idö. Kinderna hettar efter all sol och frisk luft. Imorgon planerar vi att fortsätta mot Kalmar.

5 thoughts on “Vindstilla och fin segling Nynäshamn – Idö

  1. Vad kul att råka möta er i Skurusundet precis i det ögonblick ni lämnar Stockholm! Ni såg pigga och taggade ut. En mycket vacker och stilren båt. I år är det vi som ligger och vaggar i Navishamnen, i fem månader. Många intressanta gäster från allehanda länder, men ni kommer förstås möta dom på deras hemmaplan. 🙂 Lycklig resa!

  2. Just hemkommen från Åland tor på 4 dagar är inte så mycke’ att yvas över med tanke på det äventyr som ni just har inlett. Men jag kan återigen bekräfta värdet av en Code 0, den är fantastisk. Se till att ni snart kan hänga in en sådan i garderoben, men pröva funktionen i lugnt väder innan den får bekänna färg under lite tuffare förhållanden.

  3. Hej (Pelle)! Har fått bloggadressen av Anders. Skall följa ert äventyr och med spänning rapporterna från Västindien (det är något särskilt med Västindien). God tur!

  4. Håkan – vi väntar fortfarande med spänning på försenad Code 0-leverans, men den ska under nästa vecka finnas i Göteborg och sen får vi väl prova. Hittills har vi rådande vindar inte saknat den då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s