Provar mailuppdatering

Inför överresan till Skottland provar vi här hur det ser ut när vi uppdaterar från mail. Vi tänker försöker göra det via satellittelefonen under färden.

5 tankar på “Provar mailuppdatering

 1. Ja, de virker. Ha en nyderlig tur vestover. Må dere segle på ett skickerlige mode mellom alle olieriggerne på Norsjoa sa dere recker Skotland utan trussel fra tåke eller kempe store bölger. Ha det!

 2. Aha, ni häckar fortfarande på den varma sköna krogen i Arendal. När ska ni börja tampas med Nordsjöns vreda böljor?

  Vi ligger i Loftahammar efter seglig från Harstena, åt en härlig middag på hamnkrogen och ska spela en runda golf i morgon. Kanske inte så häftigt men ack så behagligt.

 3. Säger som alla andra – det är kul att följa er – känns nästan lite som att man är med!
  Här börjar semestern imorgon med resa till Paris och Bruce!
  Sjösjukan häromdagen…! Det finns en akupunkturpunkt mot illamående som är användbar – t.o.m. att det på Apoteket i Sverige finns armband att placera med tryck mot denna punkt så att man håller ”åksjukan” borta. Punkten finns på handflatesidan av underarmen, 2 tumbredder (eller bredden av 3 andra fingrar) upp från handledsvecket på lillfingersidan av den markanta senan man har där. Tejpa runt handleden och tejpa fast ngn ”knapp” eller sten eller ngt som trycker mot denna punkt så ska det fungera.
  Segla väl, var rädda om er o ha det så bra – kramar från Marianne

 4. Vilket otroligt värdefullt tips Marianne, tack! Vi provade en gång ”klockor” som jag tror gav en svag elektrisk impuls mot den punkten. Det är definitivt värt att prova manuellt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s