Testpost med bild på besättningen

Det här inlägget är bara ett test för att se hur det fungerar att publicera bilder båda på vår egen blogg, Facebook och på ARC:s hemsida.

Den här fina bilden togs idag när vi intervjuades av tidningen Oceanseglaren.

13 tankar på “Testpost med bild på besättningen

 1. Ser jag rätt, är det musche på g för gubbarna?
  Att raka av på St Lucia?
  Eller att bära ihop med röda byxor?

 2. Roligt att få följa er på er spännande resa. Lycka till med överfarten.
  Ser fram mot flera rapporter.
  Varma hälsningar
  Nisse

 3. Hej på er och Lycka Till – det kommer att bli underbart för er det komande året. Seglade med min Najad 460, s/y Ellen, för två år sedan och hade ett underbart år – hela tiden. Även återresan via Azorerna var fantastisk. Kom på 81 plats totalt och 6 i vår grupp. Vi var 4 ombord och gick i vakter om 2,5 timma. Ni har alla förutsättningar med er fina Arcona att nå fina resultat. Massa fusk kommer det att bli med motortimmar dessvärre såvida de inte gjort om systemet. Om man är lite taskig kan man säga att folk söder och väster om Alperna är flexibla med sanningen – men så får man väl inte säga så det har jag inte sagt. Väl framme i Rodeny Bay dräller det av Boatboys som vill hjälpa till att fixa er båt efter tre veckor till havs – man tar gärna lite hjälp när det finns. En kille kallas ”Elvis” honom kan ni lita på när det gäller det mesta. Kontakta honom vi er ”Dockmaster” = chefen på den bryggan ni kommer att ligga på. Var försiktig när ni tar in offerter och priser – vissa av Boatboy:sen säger priserna i EC dollar och andra i US dollar…. Ta allt skriftligt från början så blir det bra. Tror aldrig vi låste vår båt i Rodeny Bay och allt som vi förlorade på ett år var en mobiltelefon och 2 rundar fendertar. Har ni lust att sätta mig på maillist så skulle det vara kul för mig – mav vill ju ha lite seglingssnack i höstrusket. goranowesterberg@comhem.se.

  Ni kanske redan ”vet allt” men vill ni ha lite tips så hör av er så hjälper jag gärna till. Äpple och apelsiner är bra frukt. Bananer och kiwi kass. Saffa fiskeutrustning – underbara små tuna på 3-5 kg och massa guldmakrillar. Ha de så bra – vi är ruggit avundsjuka men inte missunsamma!!! Bästa hälsningar s/y Ellen

 4. Nu börjar det närma sig Ulla. Kul att få se en så fin bild av hela besättningen. Det är verkligen kul att följa ert äventyr. Vi ser så fram emot att läsa alla nya inlägg.

 5. Tack för tips och glada tillrop! Vi är förväntansfulla och dagarna är fyllda av de sista förberedelserna och diverse förberedelser

  Skickat från min iPhone

 6. Pelle och Ulla

  Bry er inte om vad min gamla lumparkompis Göran skriver. Vi låg på samma lucka i 11 månader och där blev vi rätt intelligensbefriade båda två.Jag tänkte just på honom idag när vi bokade kick off på Sälens Högfjällshotell i januari. Där åkte vi fast för bondpermis en kall vinterkväll när vi gjorde vinterutbildning i trängslet (-40 C). Möjligen får vi lite kallare där än vad ni får i västindien. Såg förresten just att det går bra för Susannas kompis på Zen…. Dom ligger 4 just nu och tuffar fram med 7.5 knop.
  Lycka till nu och hoppas att allt går väl så kanske vi kan övertyga Kapten Zellman att köra nästa år och då har vi ju ett rekord att slå i Arcona klassen eller hur ?

 7. Vänner – lita på Johan Kull. Han en en bra kustartellerist, god seglar, bästa vän – lite klen kanske i armen men helt ok. Sammanfattningsvis – om jag fick välja gast är Johan med! Vill ni ha goda råd – fråga Johan först o ta sedan en second opinon med mig så det blir rätt…
  Ha det nu så djävla bra! Jag är avundsjuk- men inte det minsta missunsam. Vill se bild på första Tuna eller Guldmakrill!
  S/Y Ellen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s