I morgon klockan 11 startar vi!

Som vi tidigare berättat så är starten uppskjuten till i morgon tisdag, och nu är tidpunkten bestämd till klockan 11 UTC på förmiddagen.

Under överfarten kommer det finnas flera sätt att följa oss:

  • Här på bloggen förstås, vi kommer försöka blogga lite kort varje dag. Nära och kära ska inte bli oroliga om inläggen uteblir, vi kan exempelvis få problem med internetuppkopplingen. Vi kommer att kunna läsa era kommentarer på inläggen.
  • Det bästa sättet att följa vår rörelse och position är utan tvekan på ARC:s hemsida (http://yb.tl/arc2012-noflash). Där kan du se en karta med samtliga båtars position, kurs och fart. Informationen uppdateras var fjärde timme. Varje båt syns som en liten knappnål på kartan och Loupan är nummer 195. I listan till höger kan du välja bara ”Crusing B” och sedan klicka på Loupan i listan nedanför, då flyttas kartan så att Loupan syns i mitten. Håll musen över knappnålen för att se båtens fart och kurs. För den som är intresserad av ännu mer detaljerad information (som vind och spår) finns en mer avancerad men och krångligare sida här.

/Björn

18 tankar på “I morgon klockan 11 startar vi!

  1. Önskar er en härlig överfart. Själv befinner jag mig i ett mörkt och regnigt Strömstad.

  2. Lycka till! Bra startbild. Vi följer er på bloggen. Den är kanonbra. hälsningar från nyss hemkomna Björn och Gunilla i regn, mörker och +2 grader.

  3. Ska hålla koll på er under hela resan. Lycka till och hoppas att ni får se några häftiga flygfiskar eller valar (långt bort förståss).

  4. Å vad spännande. Hoppas allt går bra. Jag har tagit del av inf om hur man kan följa er under resans gång. Kram till er alla. Ebba

  5. Grattis till bra fart trots lite lägre kurs än linjen!!! Varma hälsningar Gia Gunilla

  6. All lycka på er färd över det stora havet. Stor kram till hela besättningen, Rhea o Mats o co

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s