Mot Västindien – 12 december

Vi har haft en solig och lugn dag med måttliga vindar. Vi har förberett lite inför den stundande ankomsten genom att rensa bland frukt och grönt, sätta upp ARC-nummerlappen igen och gå igenom rutinerna i samband med målgång. Nu kl 18 lokal tid har vi 55 sjömil kvar så vi kommer fram någon gång under natten.
Era svar på dagens fråga om vad vi längtar mest efter när vi kommer fram är alla frestande. Gunnar träffade helt rätt på vad som står högst upp på vår lista, dvs en hel natts sömn och en stillastående båt, så han får dagens poäng. Fia känner oss förstås väl så på det individuella planet ligger hon väldigt nära, bortsett från långkoket eftersom det är 30 grader varmt. Vi tycker förstås alla att det ska bli härligt att träffa andra, gå ut och äta, dricka rompunsch, få röra på sig och att få rå sin egen tid.
Allt väl ombord!

8 tankar på “Mot Västindien – 12 december

 1. Hej på er…och välkomna över till Västindien!! Ni verkar ha haft en fantastiskt fin och snabb översegling!!! Vi ligger i Bequia, går till St Vincent på fredag och räknar med att ankra i Rodney Bay nån gång mellan lördag och söndagkväll. Var beredda på besök – vi jollar in och hälsar på er om vi får!! Skall bli jättekul att ses och få höra lite seglarljug om resan hit.

  Pär&Nina på s/y Osophine

 2. Skål till ankardrinken!!
  Imponerad av att ni hållit kontakten under hela överfarten
  Också imponerad av snittfarten trots trassel med storen

 3. härligt
  om man får tro er karta är ni framme nu
  grattis till en spännande och underbar prestation

 4. Skönt att allt gått bra, och spännande har det vart att följa pricken på kartan när den sakta närmat sig målet. Nu är det bara att plocka russinet ur kakan och njuta av västindien.

 5. Jaha, det var det det. Grattis till en fin och snabb överresa. Men seglarlivet är ju inte slut nu, även om mycket fokus hittills har varit kring ARC. Hur ser era planer för de närmaste månaderna ut? Det vore väldigt trevligt att få dela era drömmar och funderingar här i vinterkylan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s