Glad Påsk!

Här på Loupan firar vi påsk tillsammans med Elisabet och Janne. Inga påskkäringar, inget påskris och ingen sill och ägg. Fina rosa påskägg har vi fått från Sofia, så det blir svenskt smågodis idag. Mums och tack Fia!

Vi har tillbringat ett par dagar på den lilla platta och torra sandön Anegada med 300 bofasta och nästan lika många flamingos. Fantastiskt fina stränder och vi har passat på att snorkla på ett av reven.

Inne på ön saknades all grönska och det fanns bara torra buskar. En lätt svaveldoft kunde anas från de stora saltvattensjöar som låg inne på ön, men som just nu hade låg vattennivå eller var torra.

Vi lämnade Anegada igår sent på eftermiddagen då vinden skulle öka, vilket den också gjorde och vi ankrade utanför Marina Cay i mörker och kuling. På vägen hit hann vi också få det första regnet på många veckor och det kändes nästan som svensk sommar, fast lite varmare. Vad gör man inte för att ens gäster inte ska få alltför mycket hemlängtan!

Nu seglar vi vidare till Jost van Dyke.

Vi har fått ”klagomål” på att vi varit lite sega med nya blogguppdateringar, men vi lovar att bättra oss (kanske).

5 tankar på “Glad Påsk!

 1. Glad Påsk önskar vi från ett härligt vår-vintrigt Åre !
  Mats & Inger

 2. Kul att ni hör av er! Det är roligt att återse Elisabet & Janne och att ni fått dem till Karibien.
  Vi har fått lite vårkänslor med fint påskväder (lite kyliga nätter) men en fyra dagars vistelse i Rom i början av påskveckan hjälpte till att bättra på den känslan!
  Glad Påsk till er alla!
  Lasse & Pia

 3. Hej på er!
  Nu när påsken nästan är över tänkte vi säga att vi hoppas att ni haft en bra påsk men efter den här sista rapporten ser vi ju dessutom och förstår att ni haft det riktigt trevligt, med besök med medföljande påskgodis! Själva är vi Åre och har njutit av mycket fint väder, kallt på morgnarna men sol och ”varmt” på dagarna. Ha det fortsatt bra och hälsa gästerna.
  Kram från Marianne o Anders

 4. Påsken är snart slut så det är väl dags att önska ett bra slut på påsken. Jag har ju haft det bra, Sofia kom ju och gladde mej på påskafton, Ulla du hörde ju om olyckan med Margareta. Jag var till lasarettet i går och hälsade på, hon var vid gott mod, Annars allt väl. Solen skiner, fina dagar, kalla nätter. Kram till er alla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s