Bloggkrångel

Till er som prenumerar på våra inlägg och dränktes av olika konstiga versioner av inlägget under natten så vill vi berätta att vi hade problem med att bilderna hela tiden försvann. Vi skickade därför om inlägget ett antal gånger och dessutom ett antal testinlägg. Ledsen för att vi fyllde era maillådor.

Idag går vi till Oeiras, en marina fem sjömil öster om Cascais och ett billigare alternativ.

4 tankar på “Bloggkrångel

 1. Hej på Er !,,
  Låter som det inte går någon nöd på Er !
  Inger o jag har kört Fredriks husbil just i Ert spår, längs Portugals västkust, Algarve, fin hamn i Sagres, ner till Gibraltar, Spanska Solkusten, Spaniens ostkust, besökt Granada, Alhambra, upp till Sierra Nevada, Franska Rivieran, hamnade på båtmässa i Cannes, otroligt vilka båtar det finns! Italienska Rivieran, Pisa, Toscana, otroligt vackert! Nu i Venedig, sen vidare till Kroatien för att köra hem via Alperna !
  Segla lungt !
  Mats o Inger

 2. Kul att följa era äventyr! Et tipps. Lägg in en länk på första sidan till sista inlägget 😉

 3. Hej Ulla Pelle, jag har hittat er och till er blogg via ARC:s hemsida under deltagande båtar. Jag heter Karin och är 41 år och skulle också ha deltagit i ARC:en Las-Palmas s:t Lucia, men i denna vecka har komplikationer med båten Pissarro som jag skulle vara 2:gast på fått avbrutit. Jag är så inställd och taggad för detta äventyr och därför letar jag nu efter en annan båt som jag skulle kunna hjälpa till med överfärden. Jag är seglingsvan, för 20 år sedan gjorde jag en Atlantensegling från st:Lucia via Azorerna och in i medelhavet och slutligen till Kroatien. Jag har många fina minnen därifrån och ser fram emot att få uppleva delar av dem igen.
  Ni kanske redan har full besättning över Atlanten men ni kanske känner till någon annan båt som skulle bli glada att få sällskap av en glad och positv tjej med tidigare erfarenheter.
  Maila gärna mig på: karin.bjorkman@enkoping.se så kan jag berätta lite mer om vem jag är.
  Om inte annat så Lycka till på färden. Hälsningar Karin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s